Фото: Инстаграм, Скоти  ПипънГоляма мъка сполетя една от легендите на НБА

...
Фото: Инстаграм, Скоти  ПипънГоляма мъка сполетя една от легендите на НБА
Коментари Харесай

Едва на 33 години почина синът на легендарния баскетболист Скоти Пипън

Фото: Инстаграм, Скоти  Пипън

Голяма тъга сполетя една от легендите на НБА - Скоти Пипън. На 33 година умря първородният наследник на някогашния баскетболист, който записа най-големите си триумфи паралелно с великия Майкъл Джордан в “Чикаго Булс ” през 90-те години на предишния век.

Самият Пипън, който е на 55 година, заяви за нещастието в персоналния си профил в туитър.

Към момента не е оповестено какво тъкмо е предизвикало гибелта на Антрон. За него се знае единствено, че хронично е страдал от астма.

“Двамата деляхме любовта към баскетбола и водехме неизброими диалози за тази игра ”, написа опечаленият татко, пише 24chasa.bg.

За голямо страдание, ориста за повторно сервира на Пипън сходна покруса. През 1994 година той загуби щерка си Тилър Роби, която бе едвам на 9 дни. Нейната сестра близначка се споделя Тайлър.

Антрон бе само дете от първия брак на Пипън. От втория той има 3 момчета - Скоти-младши, Престън и Джъстин, и едно момиче - София. Освен това е татко на още една щерка - Сиера. Както Тайлър, и тя е от извънбрачна връзка.

Джордан и Пипън бяха в основата на огромните триумфи на “Чикаго Булс ”, който сред 1991 и 1998 година победи общо 6 пъти с купата в НБА. В най-силното баскетболно състезание в света Скоти игра още за “Хюстън Рокетс ” и “Чикаго Трейл Блейзърс ”. Със Съединени американски щати е олимпийски първенец от 1992 и 1996 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР